Sångerska

Sångerska


Jag har arbetat som sångsolist i många år och därför har jag dels byggt upp en bred repertoar, men även en stor trygghet och säkerhet i mina framföranden. Du behöver inte oroa dig för musiken, utan lämna över det till mig så ska jag göra allt jag kan för att det ska blir en så fin stund som möjligt. Jag anlitas ofta till dop, begravningar, bröllop och gudstjänster, men även som "mingelmusiker" där jag spelar piano och sjunger på t ex firmafesten eller underhållning på 50-årskalaset.

Det är en oerhört stor ära och glädje att få vara delaktig i några av livets viktigaste stunder!


Tjänster:

DOP/NAMNGIVNINGSCERMONI
Livets början är förunderligt och att få vara med att hälsa en ny människa välkommen till livet är något alldeles speciellt! Det spelar ingen roll om det är i kyrkan eller på annan plats,musiken hör hemma var det än är.

BRÖLLOP
Att sjunga på bröllop är något alldeles fantastiskt! En dag fylld av kärlek, men även nervositet och förväntan. Det är en dag då man vill att allt ska klaffa, inget får gå fel, utan man ska kunna njuta av varje sekund. Oftast har ni som par en eller flera låtar som är "era" och som ni gärna vill ska framföras, men ibland kan det vara skönt att diskutera med någon annan och få tips och råd. Jag erbjuder sång vid vigselakten eller mingelmusik under t ex välkomstbubblet. Det går även bra att få båda tjänsterna och då är priset rabatterat.

BEGRAVNING
Ett farväl till någon man älskar är aldrig lätt. Det är alltid en mycket stor ära att få vara med under en sådan stund. Sånger under begravningen ger tid till berarbetning av förlusten, men lyfter även fram alla ljusa stunder och härliga minnen kring den bortgågna.

MINGEL/TRUBADUR
Stillsam mingelmusik till bröllopet, svängigt trubadurprogram till after worken, underhållning på 50-årsfesten eller kanske en visstund till restaurangens söndagsmiddag ? Jag anpassar programmet efter erat önskemål, vare sig du är privatperson eller företagare.


PRIS
Priset på tjänsterna varierar beroende på antal sånger, tillställning, upplägg, hur mycket övningstid och föreberedelse som krävs, resväg etc. Kontakta mig så kan jag ger er en mer specifikt prisuppgift för det ni önskar!

Prisexempel:
2 sånger under en vigselakt, 1 av sångerna är ny (mer övningstid + inköp av noter): 3000 kr.


Priset är inklusive eventuell moms och sociala avgifter.

Innehar F-skattsedel.

Betalning sker mot faktura.

Detta ingår i tjänsterna:


  • 1-3 sånger
  • Tid för samtal och eventuell träff att diskutera sångval med er.
  • Tid för repetition med kantor (eller annan musiker).
  • Egen repetitionstid.
  • Resekostnad, samt resetid.
  • Eventuellt inköp av noter.


Avbokningsskydd:
Vid avbokning senast 1 vecka innan debiteras halva beloppet.
Vid avbokning senast 24 h innan debiteras hela beloppet.